Performances

Of je nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of ander feest wilt vieren, met een Performance van Cocktail Artist zal jij al jouw gasten versteld laten staan!


Cocktail Artist zal jouw gasten verassen door aan een echte cocktailbar de lekkerste cocktails te serveren, bereid met verse ingrediĆ«nten en premium producten, en geserveerd met de flair en lach van een echte professionele bartender. Omdat ieder feestje anders is past Cocktail Artist zich graag aan aan de gelegenheid en de situatie! Daarom staat de optie voor een Performance helemaal vrij, en kan door samen te overleggen de allerbeste service worden geboden waardoor iedereen tevreden is!


Bij interesse in een Performance, of voor andere vragen mag je altijd een mailtje of berichtje sturen via het contactformulier onderaan deze pagina. Cocktail Artist neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om te zorgen dat jouw feest een groot succes wordt! 


Proost! En tot snel!

Vraag hier je Performance vrijblijvend aan!

Zoals hierboven beschreven is elke Performance erg persoonlijk. Beschrijf in dit formulier vrijblijvend hoe je graag vorm zou geven aan de Performance, en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om het samen op te pakken.


Let op! 
Vergeet niet contactinformatie in te vullen.


Cocktail Artist zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.