About Us
#MeetMe
Rick Spamer
Oprichter & Main Bartender Cocktail Artist

Mijn verhaal begint als 16-jarig jongetje, bier tappend achter de bar in een restaurant dat mojito’s maakte in een cocktail shaker. In dit restaurant kwam ik voor het eerst in contact met cocktails, en mijn interesse begon te groeien. Ik begon te lezen, filmpjes te kijken, uit te proberen, en als snel werd ik op feestjes door mensen waarvan ik de naam niet wist geroepen om cocktails te maken met de paar flessen sterke drank en frisdrank die toevallig aanwezig waren, mijn passie was gevonden.

Vodka, likeur en sprite mixen kan natuurlijk iedereen, en ik wilde meer leren, dus besloot ik in de zomer van 2019 naar Mallorca te gaan om daar mijn bartending certificaat te behalen! In deze vier weken studeren, oefenen, proeven en lachen heb ik de basis geleerd van het vakmanschap van cocktails, en kwam ik thuis met een hobby die was getransformeerd tot een obsessie.

In mijn eerste jaar na die zomer ben ik aan het werk gegaan bij VANE Skybar, om daar meer ervaring op te doen, en te leren van de geniale mensen die ik collega’s mocht noemen. In deze bar is mijn kennis gigantisch gegroeid, en na een tijdje merkte ik dat ik deze kennis erg graag wilde delen met anderen, ook als deze mensen nog niks zouden weten van cocktails.

Corona kwam om de hoek kijken, en het werken in de horeca werd steeds minder aantrekkelijk. De afstand, strikte regelingen en mindere bezetting maakte het eens zo creatieve, spontane en gezellige werk een stuk saaier en eentonig. In september 2020 besloot ik om te stoppen.

Ik kon de mensen en de cocktails echter niet missen, dus maakte ik meteen gebruik van de extra tijd om mijn eerdere idee uit te werken: Hoe kan ik mijn kennis delen met mensen die misschien nog niks weten van cocktails, en dit zo leuk mogelijk maken? De oplossing: Cocktail Masterclasses & Spirit Tastings.

Na heel wat denken, proberen en aanpassen was Cocktail Artist geboren, en sta ik nu klaar om iedereen iets te kunnen leren met het allerbelangrijkste aspect: Een lach op ieders gezicht, inclusief die van mijzelf!

Proost! En tot snel!

Introduction
EBS
#CocktailCertified
Waar het begon: De EBS

Gestudeerd, en Gecertificeerd bartender aan de EBS in Mallorca!

International Bartending Course en Mixology Course. 

EBS Website
Negroni
#NeverNoNegroni
Negroni

Ik hou van vele cocktails, maar als ik één favoriet zou moeten noemen: De Negroni!

Een geweldige balans tussen bitter en zoet.

Cheers!

Negroni
#ThunderTeam
Geen Succes Zonder Samenwerking

Verwelkom de partners van Cocktail Artist

Samen staan wij keer op keer klaar voor de beste service!

Jop_CA_1
Jop Knoppers

Software & Product Development

Max fotos fotografie
Max Dortmans

Foto- & Videograaf Shoot. Filmworks