Spirit Tastings

Leer over specifieke spirits: hoe moet je proeven? waar moet je op letten? En wat zijn de verschillen? Proef verschillende soorten en ontdek de magie van Whisky, Rum of gin!


Tijdens de 2 uur durende Spirit Tasting wordt er op de door jou gekozen locatie uitleg gegeven over de gekozen categorie, krijgen jullie verschillende soorten en merken te proeven, en leer je over de details van de spirit. Al jullie vragen worden beantwoord, zodat je de volgende keer als je naar de winkel gaat precíes weet wat je wilt hebben!


Kies voor de Whisky Tasting om te leren over Ierse, Amerikaanse, en voornamelijk Schotse whisky. Bij de Rum Tasting gaan jullie leren over de meest veelzijdige spirit van de wereld! Of kies voor de Gin Tasting om te leren over de vele verschillende soorten Gin en de magie van een Gin & Tonic. Na elke tasting weet je precies wat je lekker vind, en kun je meer vertellen over de spirit dan je ooit had gedacht.


De kosten voor de Spirit Tastings bedragen €40 per persoon.


Proost! En tot snel!Boek hier je Spirit Tasting

Beschrijf met hoeveel personen, op welke datum en tijd, en op welke locatie je de Spirit Tasting zou willen boeken.

Zet er ook even bij welke categorie je graag zou willen boeken:
- Whisky;
- Gin;
- Rum.


Na het invullen van dit formulier wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de boeking te verifiëren en de betaling te regelen.


Let opVergeet niet contactinformatie in te vullen.

De boeking is pas geldig als deze door Cocktail Artist is bevestigd.